30 днів на повернення з моменту доставки.

У разі повернення замовлення митний збір не повертається.

Дізнайтеся, як здійснити повернення
Більшість товарів доставляється протягом 4-7 робочих днів. Доставка здійснюється з Польщі.

Терміни реалізації замовлення можуть відрізнятися в залежності від наявності товару.

Перегляньте детальну інформацію
Sportano - офіційний дистриб'ютор більш ніж 600 всесвітньовідомих брендів.

В нашому асортименті представлені виключно оригінальні товари.

Про нас
Nav switch

Введіть пошуковий термін, щоб переглянути підказки.

Основні дані

Спорт Туризм
Бренд Salewa
Основний колір Чорний
Сезон Цілий рік
Код моделі/код продукту Rienza Thermo 00-0000000524
Стать Не застосовується
Країна походження бренду Німеччина
Код 2000019396

Детальна інформація про продукт

Місткість 1000 ml
Висота 31 cm
Діаметр 8,4 cm
Матеріал Нержавіюча сталь
Вага 520 g
Система закриття Автоматичний стопор
Термічні властивості 24 год гарячий, 30 годин холоду

Попередження та дані виробника

Продюсер Ober Alp S.p.A.–A.G | Via Waltraud Gebert Deeg 4,39100 Bolzano-Bozen (Italy) | privacy@oberalp.com
Спальний мішок Salewa Diadem Mild RDS блакитний 00-0000002807
Розмір
Left
Right
Вибрати розмір...

Вибрати розмір

  • Left 21 659,00 грн 13 389,00 грн
  • Right 21 659,00 грн 13 389,00 грн
Add to Wish List
Столові прибори туристичні Primus Lightweight Trailcutlery чорні P740580
Розмір
OS
Вибрати розмір...

Вибрати розмір

  • OS 529,00 грн 409,00 грн
Add to Wish List
Ви можете залишити відгук до того, як зробите покупку в Sportano.ua. Всі відгуки будуть перевірені модераторами на автентичність.
Відгуки

Ще немає відгуків, будьте першими!

Залишити відгук

Termos Salewa Rienza Thermo BTL 1000 ml чорний 00-0000000524

Termos Salewa Rienza Thermo BTL 1000 ml чорний 00-0000000524

Загальний рейтинг

Termos Salewa Rienza Thermo BTL 1000 ml чорний 00-0000000524

Немає відгуків

Розмір 1000 ml
Вибрати розмір...

Вибрати розмір

    Товар тимчасово недоступний

    Увімкніть сповіщення, щоб отримувати від нас повідомлення на електронну пошту, коли стаття буде доступна.

    Повідомити мене