30 днів на повернення з моменту доставки.

У разі повернення замовлення митний збір не повертається.

Дізнайтеся, як здійснити повернення
Більшість товарів доставляється протягом 4-7 робочих днів. Доставка здійснюється з Польщі.

Терміни реалізації замовлення можуть відрізнятися в залежності від наявності товару.

Перегляньте детальну інформацію
Sportano - офіційний дистриб'ютор більш ніж 600 всесвітньовідомих брендів.

В нашому асортименті представлені виключно оригінальні товари.

Про нас
Nav switch

Введіть пошуковий термін, щоб переглянути підказки.

Основні дані

Бренд Trek'n Eat
Країна походження бренду Швейцарія
Спорт Туризм
Стать Не застосовується
Сезон Цілий рік
Основний колір Білий
Код моделі/код продукту Seasonings Dispenser - Key Chain 254000
Код 2000048167

Детальна інформація про продукт

Зберігання Зберігати в прохолодному та сухому місці
Вага 18 g

Попередження та дані виробника

Продюсер Katadyn Deutschland GmbH | Hessenring 23 64546 Mörfelden-Walldorf Germany | info@katadyn.de

Брелок з дозатором для приправ Trek'n Eat Seasonings Dispenser - Key Chain білий 254000 (254000)

Брелок з приправами Trek'n Eat Seasonings Dispenser - брелок для ключів.

Інгредієнти: Сіль 2 г, перець 1 г, паприка 1 г, карі 1 г.

Виробник: Katadyn Deutschland GmbH, Hessenring 23 64546 Mörfelden-Walldorf Germany, info@katadyn.de

Ви можете залишити відгук до того, як зробите покупку в Sportano.ua. Всі відгуки будуть перевірені модераторами на автентичність.
  1. 100%

    plDamian

    супер

    легкі сублімовані продукти потрібно приправляти, і цей контейнер відповідає моїм очікуванням

    Перекладено.Показати оригінал

Залишити відгук

Брелок з дозатором для приправ Trek'n Eat Seasonings Dispenser - Key Chain білий 254000

Брелок з дозатором для приправ Trek'n Eat Seasonings Dispenser - Key Chain білий 254000

Загальний рейтинг

Брелок з дозатором для приправ Trek'n Eat Seasonings Dispenser - Key Chain білий 254000

Розмір OS
Вибрати розмір...

Вибрати розмір

    Товар тимчасово недоступний

    Увімкніть сповіщення, щоб отримувати від нас повідомлення на електронну пошту, коли стаття буде доступна.

    Повідомити мене