30 днів на повернення з моменту доставки.

У разі повернення замовлення митний збір не повертається.

Дізнайтеся, як здійснити повернення
Більшість товарів доставляється протягом 4-7 робочих днів. Доставка здійснюється з Польщі.

Терміни реалізації замовлення можуть відрізнятися в залежності від наявності товару.

Перегляньте детальну інформацію
Sportano - офіційний дистриб'ютор більш ніж 600 всесвітньовідомих брендів.

В нашому асортименті представлені виключно оригінальні товари.

Про нас
Nav switch

Введіть пошуковий термін, щоб переглянути підказки.

Основні дані

Бренд Extrawheel
Країна походження бренду Польща
Спорт Велосипеди
Стать Не застосовується
Сезон Цілий рік
Основний колір Чорний
Код моделі/код продукту Handy Premium E0144
Код 2000050293

Детальна інформація про продукт

Місткість 5 l
Монтаж Для керма
Водонепроникненість Так
Світловідбиваючі елементи Так
Вага 0,9 kg
Матеріал Поліамід Cordura®
Технології Cordura®, Rixen&Kaul
Розміри 22 x 20 x 13 cm

Попередження та дані виробника

Продюсер EXTRAWHEEL Sp. z o.o. | ul. Szyba 26, 34-434 Harklowa, POLAND | info@extrawheel.com
Cordura®
Тканина з поліамідних волокон, вкрита шаром тефлону, відома своєю надзвичайною стійкістю до несприятливих зовнішніх факторів. Тканина легка, водонепроникна і дуже міцна. Використовується у виробництві спеціалізованого одягу та взуття, а також рюкзаків, шлейок чи протекторів.
Rixen&Kaul
Технологія Rixen&Kaul - це універсальна німецька система кріплення, яка дозволяє кріпити піддони до труб різного діаметру.
Ви можете залишити відгук до того, як зробите покупку в Sportano.ua. Всі відгуки будуть перевірені модераторами на автентичність.
Відгуки

Ще немає відгуків, будьте першими!

Залишити відгук

Велосумка на кермо Extrawheel Handy Premium 5 l black

Велосумка на кермо Extrawheel Handy Premium 5 l black

Загальний рейтинг

Велосумка на кермо Extrawheel Handy Premium 5 l black

Немає відгуків

Розмір 5 l
Вибрати розмір...

Вибрати розмір

    Товар тимчасово недоступний

    Увімкніть сповіщення, щоб отримувати від нас повідомлення на електронну пошту, коли стаття буде доступна.

    Повідомити мене